Kies voor een goed presterende ketel

Bij het uitkiezen van een nieuwe CV ketel is het belangrijk om te weten welke ketel goed presteert. Want u wilt met een nieuwe ketel natuurlijk wel optimaal besparen. Daarnaast wilt u natuurlijk niet te veel moeten inleveren op comfort. Als u problemen heeft met uw huidige ketel dan is direct de C.V. ketel vervangen wellicht een goede optie. U bent dus op zoek naar een ketel die het beste van 2 werelden heeft, een zuinig verbruik en een hoog comfort! De E3225EC van Atag is absoluut een ketel die hieraan voldoet. De ketel is door de consumentenbond bestempeld als Beste uit de test.

ketel op zolder
Welke ketel hangt bij u op zolder?

De E3225EC is een compacte ketel. Dit maakt hem uitermate geschikt voor zowel appartementen als eengezinswoningen. De ketel is in veel gevallen een stuk kleiner dan uw huidige ketel. Zo komt er een stukje extra ruimte vrij bij het installeren van de ketel. De prestaties zijn overigens niet compact. De ketel levert bijna 18 liter water per seconde met een temperatuur van 38 graden Celsius. Een compacte ketel met een hoog comfort dus!

Als u een nieuwe ketel wilt laten plaatsen, is deze ketel absoluut een aanrader. Uw installateur kan u meer vertellen over de ketel en kan u tevens een onderhoudscontract aanbieden. Zo blijft de ketel in de beste conditie verkeren en kunt u er nog jarenlang plezier van hebben.